Door Wie

Mijn naam is Bert-Jan Westendorp en ik ben uw organisatieadviseur binnen Swimintegraal.

Vanaf 1974 heb ik gewerkt in zwembaden variƫrend van klein en particulier tot een gemeentelijk gecombineerd binnen- en buitenbad. Mijn werkzaamheden betroffen alle processen binnen de bedrijfsvoering en deze jarenlange ervaring heeft geleid tot de award "zwembad van het jaar 2011, 2012 en 2013".
Deze erkenning, die niet zonder de gezamenlijke inspanning van het team tot stand gekomen zou zijn, betekent een bekroning van mijn werk. Het sterkt mij in de visie dat de bedrijfsvoering van een zwembad slechts kan renderen wanneer een "profit" filosofie gevolgd wordt.
Ik heb een uitgebreid netwerk binnen de wereld van zwembaden.
Vanaf 2017 ben ik als praktijkdocent verbonden aan de opleiding tot zwembadmachinist (landelijk erkend, NPZ) in samenwerking met ZwemConsult. De opleiding vind plaats in een speciaal daartoe ingericht praktijklokaal in zwembad Dukenburg, Nijmegen.

Voor Wie

Swimintegraal richt zich zowel op particulieren als organisaties in het bezit van (meerdere) zwembaden zoals stichtingen en gemeenten. De opleiding is bedoeld voor medewerkers van zwembaden en kent 4 niveaus van VMBO tot HBO (zie www.ZwemConsult.nl)